Warning: mysql_real_escape_string(): Access denied for user ''@'localhost' (using password: NO) in /home/rpar2772/public_html/wp-content/plugins/easy-contact-forms/easy-contact-forms-database.php on line 152

Warning: mysql_real_escape_string(): A link to the server could not be established in /home/rpar2772/public_html/wp-content/plugins/easy-contact-forms/easy-contact-forms-database.php on line 152
Cum curatam corect parbrizul | VectorGlass

VectorGlass

Orice tip de parbriz pentru masina ta

Cum curatam corect parbrizul

curatare-parbriz
Un parbriz curat nu este doar o necesitate pentru a avea  masina curata, este de asemenea un criteriu de siguranta. Prea putini soferi acorda importanta cuvenita parbrizului cand isi spala masinile. Este destul de usor sa cureti geamul de impuritati si sa-l faci sa ramana asa. Trebuie sa aveti la indemana:
  • O carpa de microfibra
  • Un ziar
  • Solutie de curatat sticla

Curatati in detaliu masina in prima faza. Trebuie sa curatati geamurile la urma pentru a nu le murdari in procesul de curatare a masinii. Alegeti un produs pentru curatat geamuri pe care doriti sa il folositi. Poate fi solutie de curatat casnica cu amoniac, poate fi solutie profesionala fara amoniac sau puteti folosi chiar o solutie din apa si otet sau sampon de masin cu apa.

Incepeti cu interiorul parbrizului. Este cel mai usor de accesat de pe scaunul pasagerului. Pulverizati solutia pe microfibra  in afara masinii deoarece in cazul in care pulverizati pe langa carpa este posibil ca solutia folosita sa deterioreze interiorul masinii. Indindeti solutia pe geam folosind miscari ample. Folositi partea uscata a carpei de microfibra pentru a sterge si a usca parbrizul. Repetati procesul pana ce geamul devine curat.

Mutati-va apoi la interiorul lunetei si aplicati acelasi procedeu de cutatare. Ridicati stergatoarele si blocati-le pe pozitie avand grija ca acestea sa nu revina brusc pe suprafata geamului. Curatati acum si pe exterior geamurile masinii dvs. Stergeti la final cu hartie din ziar. Cerneala de pe ziar actioneaza ca un polish pentru sticla iar stergerea cu hartie de ziar nu lasa dare. Incercati sa nu curatati geamurile in directa bataie a soarelui. Schimbati periodic lamele stergatoarelor de parbriz. Folositi solutie de calitate pentru spalarea elementelor de sticla.

VectorGlass © 2015