Warning: mysql_real_escape_string(): Access denied for user ''@'localhost' (using password: NO) in /home/rpar2772/public_html/wp-content/plugins/easy-contact-forms/easy-contact-forms-database.php on line 152

Warning: mysql_real_escape_string(): A link to the server could not be established in /home/rpar2772/public_html/wp-content/plugins/easy-contact-forms/easy-contact-forms-database.php on line 152
Fisurile din parbriz, mai periculoase decat credeti | VectorGlass

VectorGlass

Orice tip de parbriz pentru masina ta

Fisurile din parbriz, mai periculoase decat credeti

fisura-parbriz

Foarte multi dintre noi nu dam importanta anumitor elemente de siguranta cand plecam la drum . Există numeroase măsuri de precauție ce trebuiesc luate atunci când călătorim cu masina , cu toate acestea , există întotdeauna pericole la care nu ne gândim . Integritatea structurală a parbrizului este adesea trecuta cu vederea când automobilul se pregăteste pentru călătorie , dar importanța sa este mai mare decât ați putea crede .
Ceea ce trebuie sa știti este ca parbrizul este un element de siguranta al masinii. In cazul unui accident ,airbagul  pasagerului se umfla în sus , cu viteza de pana la 320 km/h si se propteste in parbriz pentru a proteja pasagerii . O fisură sau o ciobitura in sticla poate afecta negativ capacitatea sa de a rezista la presiuni , cum ar fi cele produse de un airbag , care ar putea duce la rănirea gravă ocupantului . În cazul unui accident este conceput pentru a împiedica pasagerii  sa fie aruncati din vehicul . Cu toate acestea ar putea ceda în cazul în care este crăpat , ciobit sau prost instalat . Dacă vehiculul este implicat într-o rasturnare ajuta sprijinirea plafonului .
Asadar, inspectia parbrizului înainte de a pleca din nou la drum ar trebui sa fie luata in seama si daca prezinta fisuri trebuie inlocuit.

VectorGlass © 2015