Warning: mysql_real_escape_string(): Access denied for user ''@'localhost' (using password: NO) in /home/rpar2772/public_html/wp-content/plugins/easy-contact-forms/easy-contact-forms-database.php on line 152

Warning: mysql_real_escape_string(): A link to the server could not be established in /home/rpar2772/public_html/wp-content/plugins/easy-contact-forms/easy-contact-forms-database.php on line 152
Servicii | VectorGlass

VectorGlass

Orice tip de parbriz pentru masina ta

Servicii

mechanic holding windshield

  • Montaj parbrize
  • Montaj geamuri laterale
  • Montaj lunete auto 

Deplasare gratuita in Bucuresti in vederea montarii sau livrarii geamurilor auto.          Inlocuirea unui parbriz spart sau crapat cu unul nou dureaza intre 15 min (in cazul unui Logan) si 45 de minute in cazul autvehiculelor ce necesita demontarea mai multor piese ce impiedica operatiunea de montaj.
In cazul unui parbriz cu montare prin lipire, automobilul poate fi pus in miscare la doar o ora dupa montaj deoarece folosim adezivi de cea mai buna calitate cu proprietati de uscare rapida.
Adezivul aplicat formeaza un cordon continuu ce impiedica patrunderea aerului sau apei in habitaclu intre geam si caroserie.
Montajul se efectueaza cu scule profesionale dedicate operatiunilor de montare a geamurilor auto.
Se ofera garantie 18 luni la manopera efectuata, fiind excluse vehiculele la care se constata deformari ale caroseriei in urma accidentelor.
Pentru autovehiculele care au fost implicate in accidente rutiere este necesara prezentarea unui certificat de constatare de la asigurator sau de la politie.       Garantia isi pierde valabilitatea daca produsul s-a defectat din urmatoarele cauze: incendiu, soc termic, caroserie deformata, alte defectiuni ale autovehiculului, lipsa unor piese din imediata vecinatate a produselor montate, grindina, fulger, traznet, furtuna, caderi masive de zapada.

VectorGlass © 2015